Virginia loterij

De geschiedenis van de Virginia Lottery is niet lang want de eerste keer dat er tickets te koop waren was in 1988. Hoewel het relatief laat begon, werd in 1996 Mega Million toegevoegd aan de selectie van spellen waardoor Virginia één van de pionierstaten werd op het gebied van deze loterij. In die tijd heette het nog The Big Game.

Bovendien is deze officiële staatsloterij vandaag de dag in staat om ook single-state spellen aan te bieden. De goede voorbeelden zijn Cash 5 en Pick 4. Maar de staats-exclusieve loterij die de hoogste jackpots bereikt is Virginia Cash 5. De jackpot is nooit lager dan $100,000 en je hoeft maar vijf juiste nummers te raden om te winnen. Uiteindelijk kunt u krasspellen spelen en groot winnen door op een gelukskaart te krassen die u in een van uw lokale winkels hebt gekocht.

In 1999 beloofde de Loterij om alle inkomsten te doneren aan het staatsonderwijs. En inderdaad, meer dan $7 miljoen werd weggegeven aan scholen. Het is geen wonder dat Powerball en Mega Millions zeer populair zijn in Virginia. Zoals u kunt zien, bieden ze u een kans om veel te winnen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor de staat. Wat interessant is, 2010 bracht de toevoeging van Mega Million Megaplier optie, die, zoals u kunt raden, uw winsten nog groter kan maken!

Een van de resterende spellen beschikbaar in Virginia is Win for Life waarmee je zes verschillende prijzen kunt winnen op acht verschillende manieren. De hoofdprijs hier is $1,000. Maar niet één keer; je krijgt het elke week tot je sterft! De trekkingen vinden twee keer per week plaats – op woensdag en op zaterdag. Alles wat je hoeft te doen is zes nummers te kiezen uit de reeks 1-42 en een Free Ball. Hierna doe je mee aan de trekking.

In 2008 ontstond er enige controverse toen honderden mensen ervan overtuigd waren dat ze een prijs hadden gewonnen in Fast Play Super 7. Dit werd veroorzaakt door een computerfout die de elektronische terminals van de loterij, verspreid over de hele staat, bediende. Ondanks het feit dat ze niet echt gewonnen hadden, besloot de loterij hen te compenseren door hen gereduceerde prijzen te geven. Dergelijke verhalen komen niet vaak voor, maar als ze gebeuren, kunt u er zeker van zijn dat de loterij u niet zonder geld laat gaan.

Scroll naar boven