Double Play Powerball spel

Double Play is een nieuwe toevoeging aan het Powerball-spel dat spelers in bepaalde rechtsgebieden een extra kans geeft om hun Powerball-nummers in een aparte trekking te matchen en de hoofdprijs van $ 10 miljoen te winnen.

Spelers kunnen de Two Players-functie aan hun Powerball-tickets toevoegen voor een extra $ 1 per spel. Double Play-trekkingen vinden elke maandag, woensdag en zaterdag plaats na de Powerball-trekking.

Spelers plaatsen weddenschappen op dezelfde nummers in zowel de Powerball Draw als de Double Play Draw, en Powerball-tickets met de Double Play-functie komen in aanmerking om te winnen in beide trekkingen.

Hoe win je het dubbelspel?

Er zijn negen manieren om te winnen in Double Play. Match de eerste vijf zwarte ballen en de Double Play Powerball® om de hoofdprijs van $10 miljoen te winnen. De Power Play add-on functie geldt niet voor prijzen gewonnen in Double Play trekkingen.

Prijs double play verdubbelen

Spelers kunnen zowel de Power Play- als de Double Play-functie gebruiken op hun Powerball-tickets, maar de Power Play-vermenigvuldiger is niet van toepassing op prijzen die zijn gewonnen in Double Play-trekkingen.

Waar kan je Double Play spelen?

De14 loterijen bieden extra’s voor dubbele weddenschappen in de Amerikaanse Staten: Colorado, Florida, Indiana (Indiana), Maryland, Michigan, Missouri, Montana, New Jersey, Pennsylvania, Puerto Rico, South Carolina, South Dakota, Tennessee en Washington.

Andere loterijen kunnen ervoor kiezen om op een later tijdstip spellen voor twee spelers aan te bieden.

Wat zijn Powerball Double Play-bonussen en kansen?

Double Play heeft dezelfde kansen als Powerball, maar met een andere uitbetalingsstructuur. Powerball® heeft een rollende jackpot en Double Play heeft een hoofdprijs van $10 miljoen.

Zowel Double Play als Powerball hebben winnende nummers getrokken uit dezelfde twee sets getallen: vijf nummers getrokken uit de eerste set nummers 1-69 en één Powerball-nummer getrokken uit de eerste set nummers 1-26.

Bij Powerball en trekkingen voor twee spelers proberen spelers dezelfde reeks nummers op hun kaartjes te vinden.

Scroll naar boven