New Hampshire Lotto

In termen van leeftijd is de loterij in New Hampshire de oudste. De eerste trekkingen vonden plaats in 1964, waarmee de trend werd gezet voor de staatsloterijen die later verschenen.

Zoals u misschien al geraden heeft, zijn er in de loop van meer dan 50 jaar veel belangrijke veranderingen doorgevoerd om de loterijen relevant te houden. Degene die moet worden vermeld is dat spelers nu tickets kunnen kopen voor een verscheidenheid van spellen, niet slechts enkele. Bijgevolg zijn veel mensen zeer geïnteresseerd in de resultaten van elke trekking en dit is de reden waarom enige tijd geleden een speciaal online kanaal werd gelanceerd.

Als het om single-state spellen gaat, kan je geen enorme jackpots vinden. Maar dat betekent niet dat het niet de moeite waard is om het eens te proberen! De sleutel tot het succes van deze staatsloterij waren echter de multi-state games die voor elke inwoner van New Hampshire beschikbaar zijn. Powerball en Mega Millions zijn beschikbaar, maar het plezier gaat nog verder met loterijen zoals Megabucks, Weekly Grand en Hot Lotto die op regelmatige basis enorme jackpots weggeven.

Er was een opmerkelijke winst in 2010 toen Frank Sullivan de winnaar werd van meer dan $12 miljoen nadat hij een lot had gekocht in een van de winkels in Dalton. Later deelde hij een verhaal waaruit we leerden dat er in het verleden een andere winnaar in zijn familie was. In 1995 had zijn neef het geluk om $8 miljoen te winnen met Megabucks. En de achterneef vormde een groep van winnaars van $500.000! Dat is interessant familiegeluk!

Als u er niet in slaagt jackpots te winnen, is er nog een andere manier om aan geld te komen. Zelfs als je geen juist nummer hebt gekozen, kan je hiervan gebruik maken. Dit is een dienst die meestal NH Lottery Replay wordt genoemd – het is een baanbrekende oplossing. Het doel hiervan is om spelers met niet-winnende loten prijzen te laten winnen in de vorm van waardebonnen en vakanties. Tot nu toe zijn meer dan 600.000 prijzen naar de winnaars gegaan.

Scroll naar boven