Over ons

Via de website amerikaanseloterij.com is het mogelijk om online loten te kopen voor Amerikaanse loterijen als de Powerball en Mega Millions. Wij zijn zelf geen online aanbieder van loterijen. Wij geven slechts de mogelijkheid om in contact te komen met lotenverkopers als TheLotter en Ice. Verder informeren wij op deze site over de trekkingen, nieuws en geven antwoorden als vragen hoeveel kansspelbelasting betaal ik als ik win en nog veel meer.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt via onze partners (TheLotter of Giantlotto) een lot kopen voor een loterij naar keuze. U betaalt deze vervolgens online. Vervolgens gaat onze partner naar het betreffende land toe om voor u het lot fysiek te kopen. U ontvang dit lot vervolgens digitaal in uw account of mail. U bent nu officieel eigenaar van het lot met de gekozen cijfers.

Wat gebeurd er als ik de jackpot win? U ontvangt bericht van de aanbieder die voor u het lot heeft gekocht. Een klein geldbedrag krijgt u in uw account gestort. Wint u de jackpot dan mag u deze ophalen in Amerika. De jackpot bedraagt minimaal 15 miljoen of 40 miljoen dollar bij de Powerball.

Veel plezier met spelen!

Heeft u meer vragen bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

Scroll naar boven