Oregon Megabucks Loterij

Win mooie bedragen met de Amerikaanse Oregon Megabucks Loterij

In de Amerikaanse staat Oregon wacht men elke maandag, woensdag en zaterdag in spanning op de uitslag van de Oregon Megabucks Loterij. Wie weet behoor jij ook wel tot deze groep. Er is dus altijd een kans dat je het winnende ticket hebt. Plotseling matchen de 6 van de 48 nummers waaruit je moet kiezen met die van de trekking. Een moment waarop je leven voorgoed veranderd. Het is diverse spelers van de Oregon Megabucks Loterij al overkomen. Maar liefst 1 op de 26 spelers wint in deze loterij.

Waarom is het goed om deel te nemen aan de Orgeon Megabucks loterij?

Vele donaties aan goede doelen! Een van de redenen om de Oregon Megabucks Loterij op te richten was het inzamelen van geld voor openbaar onderwijs. In korte tijd werden er mooie resultaten geboekt, want in 2006 wist de loterij een miljard dollar te verdienen. Sinds 2012 heeft Oregon Megabucks maar liefst 5 miljard dollar gedoneerd aan openbaar onderwijs. Daarnaast heeft het in totaal 2 miljard dollar geschonken aan economische ontwikkeling en 900 miljoen dollar aan natuurlijke hulpbronnen. Oregon Megabucks helpt dus een hoop mensen, en niet alleen loterij spelers.
Aantal miljonairs

Het aantal miljonairs dat de Oregon Megabucks Loterij inmiddels heeft opgeleverd is ongelooflijk. Het zijn er al 230 miljoen! 2004 was een extra bijzonder jaar in deze loterij. De Jackpot viel maar niet, waardoor er uiteindelijk 30 miljoen dollar op het spel stond!

Wat kun je winnen bij de Oregon Megabucks Loterij?

De Oregon Megabucks Loterij heeft vier prijscategorieën. De regel is simpel: hoe meer nummers matchen met die van de trekking, hoe hoger je categorie. Dit betekent dat je meer geld wint. Als klap op de vuurpijl biedt deze loterij ook nog een extra optie aan genaamd ‘the Kicker’. Deze verdubbelt de overige prijzen soms wel drie tot vier keer! Het geldt alleen niet voor de Jackpot, maar die is zonder deze optie natuurlijk al miljoenen waard. De prijzen van de Oregon Megabucks Loterij zijn ‘pari mutuel’. Dit betekent dat de exacte hoogte van een prijs wordt bepaald door het aantal verkopen en winnende tickets. Doorgaans win je in de vier prijscategorieën de volgende prijzen:

Prijscategorie Hoeveel matchende nummers Wat win je?
Eerste 6 7,300,000.00 dollar
Tweede 5 Tussen de 1,111,00 en 4,444.00 dollar
Derde 4 Tussen de 38 en 152 dollar
Vierde 3 4 dollar

Bekijk de trekkingsuitslag waar dan ook ter wereld
Oregon Megabucks is een loterij die met zijn tijd meegaat. Zodoende kun je de uitslag van de trekkingen vrijwel overal bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de theLotter app op je iPad, iPhone of Android telefoon. In de handige app zie je niet alleen de uitslagen, maar ook de eerstvolgende trekking. Tevens is het mogelijk om alvast je geluksnummers te selecteren voor de volgende trekking.

Scroll naar boven