Jersey Cash 5 loterij

De Jersey Cash 5 wordt sinds september 1992 in New Jersey gespeeld onder het motto “Alles kan in Jersey”. In de loop der jaren groeide de loterij en sinds oktober 2001 vindt er een dagelijkse trekking plaats, waaraan spelers vanuit de hele wereld kunnen meedoen. De Jersey Cash 5 is een klassieke nummerloterij in de USA. Spelers kiezen vijf getallen uit een reeks van 1 tot 43, met als doel de cijfers van de trekking zo goed mogelijk te voorspellen. Met vijf goed voorspelde getallen valt de jackpot.

Snel groeiende jackpot Jersey Cash

In de begintijd van de loterij groeide de jackpot niet, maar sinds september 2003 neemt de jackpot toe in omvang bij iedere trekking waarin hij niet valt. Met dagelijkse trekkingen betekent dat dat de jackpot hard kan groeien. Wanneer hij gevallen is, start de nieuwe jackpot op een bedrag van $75.000. De hoogste jackpot die de Jersey Cash 5 ooit uitkeerde viel in oktober 2007 en bedroeg maar liefst $1.864.438. Deze prijs werd door 7 winnaars gedeeld. De hoogste jackpot die de loterij aan één enkele winnaar uitdeelde bedroeg ruim $1,5 miljoen. Al met 3 correct voorspelde getallen wint u een prijs en de kans om de jackpot te winnen is 1 op 962.598.

Meespelen in de Jersey Cash 5
De Jersey Cash 5 staat open voor spelers van over de hele wereld. Loten kunnen eenvoudig online bij ons aangeschaft worden, zodat u mee kunt spelen in de dagelijkse jacht op de jackpot. De loterij is niet voor niets erg populair, want de loten zijn goedkoop terwijl er hoge prijzen kunnen worden gewonnen. In maart 2017 viel bijvoorbeeld eerst een jackpot van $1.548.770, daarna één van $860.139 en later in diezelfde maand viel nog een keer een jackpot van $859.866, na slechts 5 roll-overs. Dat maakt de Jersey Cash 5 tot een zeer aantrekkelijke loterij om in mee te spelen.

Scroll naar boven