Disclaimer

De informatie die wordt verstrekt op Amerikaanseloterij.com is uitsluitend voor informatieve doeleinden. Deze informatie wordt niet verstrekt door een gecertificeerde financiële professional, advocaat of gokexpert. Het lezen en gebruiken van de informatie op deze website is op eigen risico.

Verantwoordelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies of schade die voortvloeit uit de informatie op deze website of het gebruik van deze informatie, inclusief maar niet beperkt tot fouten, weglatingen, defecten of onnauwkeurigheden.

We kunnen commissies of compensatie ontvangen voor het promoten van bepaalde producten/diensten. We doen echter ons best om alleen producten en diensten te promoten waarvan wij denken dat ze goed zijn en waarvan we denken dat ze waarde voor onze lezers zullen opleveren.

Risico’s
Investeren in loten en deelnemen aan gokactiviteiten brengt financiële risico’s met zich mee. Het is belangrijk om alleen geld te beleggen of te gokken dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Gebruik van website
Door onze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat u als enige verantwoordelijk bent voor het gebruik van deze informatie. We raden u altijd aan onafhankelijk financieel of juridisch advies in te winnen voordat u een investering doet of gokactiviteiten onderneemt.

Wijziging
Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via contact.

Scroll naar boven