Lotto America

Lotto America is een nieuw spel met een bekende naam! Het originele LottoAmerica-spel werd in 1988 gelanceerd door de Multi-State Lottery Association onderdeel van de Powerball. Er waren toen zeven deelnemende loterijen: Iowa, Kansas, Missouri, Oregon, Rhode Island, West Virginia en Washington, D.C. In de daaropvolgende jaren begonnen negen andere loterijen met de verkoop van LottoAmerica-spellen.

De verkoop van een nieuw jurisdictioneel loterijspel – Powerball. Lotto America rekent $ 1 per lot.


Hoe speel ik Lotto America?

Kies vijf nummers van 1 tot 52 voor de rode bal en kies vervolgens een nummer van 1 tot 10 voor de Lotto America Star Ball. Er zijn 9 manieren om te winnen bij Lotto America. De hoofdprijs – gewonnen door de vijf beste nummers in willekeurige volgorde en de Lotto America Star Ball – is een jaarlijkse gouden prijs of een eenmalige betaling, naar keuze van de winnaar.

Kies uw nummers op het wedformulier of laat de loterijterminal uw nummers willekeurig kiezen.

America 3d

Spelers winnen de hoofdprijs op een van de 9 manieren om te winnen of een van de 8 vaste geldprijzen.


Waar kan ik American Lotto spelen?

Lotto America is speelbaar in 13 rechtsgebieden: Delaware, Idaho, Iowa, Kansas, Maine, Montana, Minnesota, New Mexico, North Dakota, Rusland Krahoma, South Dakota, Tennessee en West Virginia.

Tekeningen worden elke maandag, woensdag en zaterdag na 23.00 uur ET getekend met behulp van machines en ballensets in de tekenstudio van de Florida Lottery in Tallahassee.

Vraag naar de All-Star-bonus wanneer u Lotto America koopt! Voor een extra $ 1 per spel kan de Lotto America All Star Bonus® uw winst met 2, 3, 4 of 5 keer vermenigvuldigen! De vermenigvuldiger wordt willekeurig gekozen voorafgaand aan elke trekking. De All-Star Bonus is niet van toepassing op de hoofdprijs.

Scroll naar boven