Indiana lotto

De Indiana Lottery werd in 1989 geïntroduceerd met 62% stemmen voor tijdens het referendum. De eerste loterijspelen die beschikbaar werden gesteld waren de Scratch-Off en Hoosier Millionaire. Spoedig daarna waren ook spellen als Daily 3 en 4 klaar om gespeeld te worden. De Powerball heette ooit Lotto America en Indiana behoorde tot de staten die het spel vanaf het allereerste begin aanboden. De Powerball is nu een enorme loterij die enorme jackpots genereert van minimaal $40 miljoen; meestal bereiken de jackpots de som van $100 miljoen. Wat Mega Millions betreft, bedraagt de minimale jackpot 15 miljoen dollar.

Niet lang geleden, in 2016, werd een ander spel geïntroduceerd en dit keer was het Cash4Life, een spel met meerdere staten. Als je het speelt, krijg je elke dag kansen om $ 1.000 te ontvangen totdat je sterft. De tekeningen worden twee keer per week gehouden, op maandag en donderdag.

Omdat je in Indiana bent, kun je vier verschillende spellen spelen waarvoor de trekkingen dagelijks plaatsvinden. Dit alles maakt uw kansen om te winnen groter. De populairste loterij exclusief voor de staat Indiana is de Hoosier; het hebben van alle winnende nummers levert een jackpot op van maar liefst $1 miljoen. De nummers voor de Hoosier worden op twee dagen getrokken – woensdag en zaterdag. Dit loterijspel is enorm succesvol sinds de oprichting; in de eerste paar opeenvolgende dagen zijn er meer dan 8 miljoen loten gekocht door inwoners van de staat.

Scroll naar boven