New Jersey lotto

Deze loterij heeft een slogan die ons ertoe aanzet onze dromen een kans te geven. Je zou kunnen zeggen dat dat een beetje bizar is, maar inderdaad, deze loterijen hebben een enorme impact op het leven van de spelers. Alle beschikbare spellen bieden u een unieke kans om geld te winnen en het maakt niet uit hoe u het zult uitgeven!

De regering van New Jersey is de eigenaar en de exploitant van deze staatsloterij. Het behoort tot de groep van oudste legale loterijen beschikbaar in de Staten. En de geschiedenis begint in 1970 toen de gouverneur van de staat het eerste lot kocht onmiddellijk nadat het was goedgekeurd door het publiek in een stemming waar het meer dan 80% van de stemmen voor kreeg.

De eerste mensen die miljonair werden dankzij de loterij waren Edward en Kathleen Henry. In 1983 werd de 100ste miljonair geboren. In het begin organiseerde de New Jersey loterij slechts één trekking per week. Tegenwoordig kunnen inwoners van de staat kiezen uit acht verschillende spellen, waaronder exclusieve spellen zoals Pick 6 Lotto en multi-staat loterijen zoals Powerball en Mega Millions.

Jersey Cash 5, een ander staats-exclusief spel, kreeg onlangs een upgrade en biedt nu een extra optie die XTRA wordt genoemd. Vanaf oktober 2016 zijn de gokkers van New Jersey in staat om hun prijzen groter te maken wanneer ze geen jackpot winnen.

Bijna elke staatsloterij doneert onderwijs in de staat. En dit is ook het geval met New Jersey, veel geld wordt besteed aan de scholen. Maar dat is niet het einde: onder de gedoneerde sectoren zijn: ziekenhuizen en steun voor veteranen en gehandicapten. Dankzij de inkomsten van 2010 is er meer dan 900 miljoen dollar naar goede doelen in de staat New Jersey gegaan. Deze cijfers zijn zo hoog omdat de kosten voor het in stand houden van de loterij nooit erg hoog zijn geweest.

Scroll naar boven